Κατηγορίες

Cricut Φύλλα Αλουμινίου 12.7cm x 17.75cm -2φ

Cricut Φύλλα Αλουμινίου 12.7cm x 17.75cm -2φ
Cricut Φύλλα Αλουμινίου 12.7cm x 17.75cm -2φ

2007460

  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1–3 ημέρες
  • Κωδικός: 2007460
  • Διαστάσεις: 12.70cm x 17.75cm, 2φύλλα
12.95€
Χωρίς ΦΠΑ: 10.44€

Πληροφορίες

Για χρήση μόνο με μηχανές Cricut Maker και Engraving Tool .

Ερωτευτείτε την τέχνη της χαρακτικής. Θεωρήστε αυτό το κενό σας, τον καμβά σας για δημιουργίες που είναι άξιες θαυμασμού. Αποκαλύψτε το επόμενο δημιουργικό σας όραμα σε αυτά τα φύλλα αλουμινίου χρησιμοποιώντας Cricut Maker και Engraving Tool για να χαράξετε υπέροχα λουλούδια, λεπτομερή σχέδια ή το αγαπημένο σας απόφθεγμα για να αποκαλύψετε το υπέροχο μεταλλικό χρώμα της βάσης από κάτω. Ή πηγαίνετε τα έργα σας ένα βήμα παραπέρα με Infusible Ink ή εξάχνωση βαφής πριν από τη χάραξη για ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ιδανικό για προσαρμοσμένες σελίδες λευκώματος, εξώφυλλα οικογενειακών φωτογραφικών άλμπουμ ή ως αυτόνομο έργο τέχνης ή αναμνηστικό – και αυτό απλώς ξύνει την επιφάνεια. Infusible Ink συμβατό κενό. Για χρήση μόνο με μηχανές Cricut Maker και Engraving Tool .

Σημείωση: Μην κόβετε φύλλα αλουμινίου χρησιμοποιώντας λεπίδες Cricut. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη λεπίδα και τη μηχανή σας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας.

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος αυτή την στιγμή. Συμπληρώστε το email σας, και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο.

Email